Eventa CMS website

Et website fra Eventa giver let mulighed for at administrere sitet, da I med vores editor let selv kan redigere og tilføje indhold til siden.

Professionelt og brugervenligt webdesign

Din hjemmeside skal have et brugervenligt og professionelt webdesign så dine kunder føler at de kigger på noget kvalitet og nemt kan finde frem til de oplysninger de søger på din side. Der er ikke meget ved at få besøgende på sin hjemmeside hvis de ikke kan finde de vigtige oplysninger.

CMS Moduler

Kræver siden mere end bare almindeligt tekst og billeder, har vi mange forskellige moduler som kan tilkobles siden, så den passer til Jeres behov.

Nogle af modulerne til et Eventa website er:

Nyhedsmodul

Giver mulighed for at skrive nyheder, som kan vises med korte introtekster, og længere detaljevisninger. Nyhederne kan skrives på forhånd og udgives på et bestemt tidspunkt, og så kan nyhederne opdeles i forskellige sektioner.

Det er også muligt at lade brugerne indsende nyheder, som blot skal godkendes før de bliver synlige på siden.

Billedgalleri

Har du mange billeder som skal vises på en lækker og overskuelig måde, giver billedgalleriet dig denne mulighed.

Annoncer

Skal du annoncere på dit website, giver vores Annoncer modul en simpel administration af annoncerne.

Online Webshop

Ønsker du at begynde at sælge dine produkter direkte fra dit CMS website, kan Eventa løsningen udvides med en webshop. Du kan læse mere om Eventa webshop her.

Andre hjemmesidemoduler

Der findes en lang række andre moduler til Eventa CMS, og gruppen med moduler bliver udvidet i takt med efterspørgslen. Vi udvikler generelt moduler så de kan passe til den kunde der efterspørger udvidelsen, men kigger også efter hvordan modulet kan laves så generelt som muligt, og dermed passe til andre eksisterende og fremtidige kunders hjemmesider.
Website starter Website pro
Bestiling Bestiling
Opstart kr. 4.999
kr. 15.999
Design Standard Unik
SEO URL
Google Analytics
Serverplads 50 MB 100 MB
Trafik pr. måned
1 GB 2 GB
Daglig backup
Hosting pr. måned
kr. 299 kr. 399
Vi sidder klar ved telefon 70 256 512 eller mail info@eventa.dk til at svare på eventuelle spørgsmål om hjemmesiden. Du er også velkommen til at komme forbi kontoret på Vesterbro 21E, 9000 Aalborg.


De bruger Eventa CMS hjemmesider
De bruger Eventa webløsninger De bruger Eventa webløsninger De bruger Eventa webløsninger

Du kan også besøge nogen af vores kunder her:
algeexpressen.dk
www.byggeri-info.dk
www.madebyconcept.com