Eventa Webshop Eventa Webshop Responsive webdesign til hjemmesider og webshops

Webshop, website, webdesign - Komplette Webløsninger - Professionelt webbureauEventa webshop og Eventa CMS er komplette webløsninger, som passer til dig og din virksomhed.

Alge Expressen

Eventa kunder

Alge Expressen renser og rengør fliser, tag og facade for mos, alger, flisepest og andet skidt. Alge Expressen kommer fra det centrale Jylland, placeret mellem Herning, Horsens og Århus, men algebehandlingerne kan bestilles til hele Danmark.

Se kundens side


Det professionelle webbureau

Konsulenthuset Eventa er et webbureau der leverer professionelle webløsninger indenfor webshops og hjemmesider. Vores webløsninger kan tilpasses og leveres så de passer specifikt til Jeres virksomhed, Jeres branche eller Jeres produkt.

Skal du sælge dit produkt til online kunder, skal du have en Eventa Webshop. Webshoppen er opbygget i moduler der gør det muligt for Jer at få tilpasset shoppen til lige præcist Jeres behov. Vi har allerede mange branchespecifikke moduler, og mangler vi det I skal bruge, får vi det lavet så i får det maksimale ud af Jeres webshop.

Den komplette webløsning

Et samarbejde med Webbureauet Eventa kan indebære en webshop, hjemmeside eller anden webløsning, som man selv styrer 100%. Det er en løsning som mange vælger, da de godt kan lide alt det tekniske arbejde indenfor billedbehandling, online marketing, SEO osv.

Andre har mere lyst til at fokusere på de produkter / den branche som de arbejder indenfor, og vil gerne have en webbureau til at håndtere mere eller mindre af de online opgaver der er forbundet med at drive en hjemmeside eller webshop.

Webbureau Eventa laver forskellige løsninger hvor vi som professionelt webbureau bliver en større fast del af den online del af virksomheden, og håndterer store dele af arbejdet med at markedsføre webshop/hjemmeside, sørge for at alt det tekniske er som det skal være, holde styr på besøgsstatistikker og meget andet.

Vil man gerne have Eventa Webbureau til at håndtere den online del af at drive en hjemmeside eller webshop, kan denne type aftale skrues sammen på flere måder. Det kan være en aftale om at der bruges X antal timer, eller at der laves nogle bestemte projekter. De fleste vælger dog en løsning hvor Eventa Webbureau bliver afregnet i forhold til webshoppen / hjemmesidens performance.

Skal du i gang med et samarbejde med et professionelt webbureau der ved hvad der skal til for at få online succes indenfor online marketing, SEO, Google AdWords, Facebook Marketing og alt det andet, tager vi gerne en dialog om dit næste online projekt.

Kontakt Webbureau Eventa på 70 256 512 eller info@eventa.dk