Martin Kjærgaard Jensen

Martin Kjærgaard Jensen - SEO Konsulent Martin har arbejdet med udvikling og design af hjemmesider siden 1995. I det første stykke tid blev der leget meget, og det var ofte mindre html hjemmesider som blev skabt.

Da det blev for kedeligt med døde html hjemmesider, var det næste skridt at starte med asp, hvor den første side der blev skabt var til en forening, som skulle bruge et loginsystem i flere brugerniveauer, hvor administratorer skulle kunne skrive nyheder, lave billedgallerier og administrere et forum, mens medlemmerne af siden skulle kunne opdatere deres personlige data samt skrive en siden lukkede forum.

Martin har i 2½ år læst Informatik på Aalborg Universitet, og har derigennem erhvervet en stor viden omkring brugervenligt webdesign, og denne viden bruges meget til at sørge for vores webshop er nem for kunden at navigere rundt i.

Efter Aalborg Universitet har Martin arbejdet for en stor marketingsvirksomhed, hvor der blev udviklet design og mikro websites til store danske virksomheder.

Det var også Martins opgave at udvikle et internt online arbejdsredskab til håndtering af virksomhedens kundeservice.

På dette tidspunkt begyndte Martin også udvikling af en lille webshop som er blevet brugt til online salg af merchandise.

Arbejdet med SEO er løbende kommet på, men specielt fra 2010 er arbejde med SEO blevet seriøst, og der er opnået store resultater med at optimere hjemmesider og webshops i forhold til søgemaskiner.

Udover SEO delen, arbejder Martin også med opsætning og overvågning af Google AdWords kampagner, hvilket der er helt styr på. Se eksempelvis at Martin Kjærgaard Jensen er Google AdWords certificeret her.

Fra midten af 2012 begyndte et seriøst arbejde med responsive webdesign, som nu resulterer i at vi i Eventa kan levere gode løsninger med et webdesign som automatisk tilpasser sig brugerens skærm uanset om siden vises på en mobiltelefon, tablet, bærbar eller stationær computer.

I 2013 blev webudviklingen mere og mere gemt væk for at der kunne være fuld fokus på arbejdet som SEO Konsulent og Online Marketing Konsulent.

Martin Kjærgaard Jensen

Online marketing konsulent og SEO konsulent
30 20 50 98
mkj@eventa.dk