Skal du bruge en god netshop?

Har du en butik og vil gerne online?, har du allerede en netshop men vil gerne have en bedre? eller har du en god idé, men mangler den rigtige løsning til at komme i gang med en online netshop?

Kan du svare ja til et af de tre ovenstående spørgsmål er du kommet til det rigtige sted og er klar til at komme i gang med en webshop.

Hjælp til netshop

Vi vil meget gerne hjælpe dig i gang med din nye netshop, og kan hjælpe dig hele vejen rundt, eller med lige præcist de områder som du mangler kompetencerne til. Vi har stor ekspertise indenfor langt de fleste områder der omhandler online handel, og specielt de områder der er omkring opstart af en webshop løsning, drift af en netshop, online marketing, videreudvikling af webløsninger, merværdi for kunden, og meget andet af det arbejde der er i forbindelse med at have en netshop.

Lad Eventa håndtere de områder som du ikke er ekspert i, så får du mere tid til det du er god til, og din netshop kan for alvor blive en succes.

Hvad koster en netshop?

Eventa tilbyder dig at komme i gang med en netshop fra kun 8999 kr i opstart + hosting. Se flere priser i skemaet herunder.


Netshop starter Netshop pro

Bestiling Bestiling
Opstart kr. 8.999
kr. 21.999
Design Standard Unik
SEO URL


Betalingsgateway

Serverplads 100 MB 200 MB
Trafik pr. måned
2 GB 4 GB
Daglig backup


Hosting pr. måned
kr. 799 kr. 999

Demo netshop incl. standarddesign

For at se hvordan vores netshop standarddesign ser ud, kan du klike ind på webshop-demo.dk

Du har også mulighed for at få lavet et unikt og brugervenligt webdesign til din webshop løsning. Vi kan tage udgangspunkt i dit nuværende logo eller de farver du bruger i dag. Er du ved at starte ny virksomhed og har du ikke noget logo endnu, kan vores designer også hjælpe med at designe et nyt logo til dig.

Med logo og netshoppens design i samme farver og med samme budskab kommer der en rød tråd i din virksomheds layout.

Hvem styrer dine markedsføringskampagner?

Lad Eventa hjælpe dig hvor du har brug for hjælp i forhold til online marketing. Vi har stor erfaring med at markedsføre hjemmesider og netshops, og kan hjælpe dig med mindre områder af markedsføringen, eller vi kan hjælpe dig igennem hele processen.

Vi benytter en masse Google værktøjer i arbejdet med online marketing, og vi giver selvfølgeligt også dig adgang til alle disse værktøjer, så du kan følge med i hvad der sker med din netshop og de besøgende der kommer ind i butikken via markedsføringen.

Du kan få hjælp til opsætning af Google AdWords, Facebook reklamer, affiliate marketing, søgemaskineoptimering, analysering, socail SEO og alt hvad der ellers hører til af knapper der skal skrue op og ned for markedsføring via de online medier.

Her bruges også en Eventa Netshop


De bruger Eventa webløsninger De bruger Eventa webløsninger De bruger Eventa webløsninger

Af andre webshops som vi arbejder med men som ikke kører med en Eventa Webshop er eksempelvis Alge Expressen som sælger fliserens, tagrens og andre typer algebehandling.