Online Marketing

Hos konsulenthuset Eventa har vi personale som gør dig i stand til at få succes med dine online marketing kampagner. Vi kan hjælpe dig hele vejen rundt fra idéudviklingsfasen til den endelige kampagne kommer online på de rigtige medier.

Vores designere er klar til at hjælpe med at få lavet det rigtige design til dine markedsføringsannoncer, så de rammer den målgruppe der passer til kampagnen og produktet.

Vi har tekstforfattere som kan skrive gode tekster til Google AdWords reklamer og Facebook reklamer, og som kan hjælpe med at optimere din sides indhold med søgemaskinevenlige tekster.

Sammen med de normale Google AdWords anbefaler vi at jeres online marketingstrategi også indbefatter Google Remarketing, hvor i kan opsamle informationer omkring jeres besøgende og lave specielle kampagner målrettet mod tidligere besøgende som har besøgt en bestemt side eller lignende. Det kan være besøgende som har tilføget produkter til indkøbskurven, men som ikke har købt produktet. De kan få vist specielle kampagner på Googles Adsense netværk hvis Remarketing kampagnerne opsættes korrekt.

Google AdWords tillader også at benytte Google Merchantcenter til online marketing. I Google Merchantcenter kan du tilføje udvalgte eller alle produkter fra din webshop, som nu kan blive sammenkørt med Google AdWords kampagner. Der kan laves kampagner til Googles søgenetværk, eller til Adsense netværket.

SEO konsulenten kan gennemgå din side i forhold til at optimere struktur, design, links og alt det andet der skal til for at øge mængden af trafik til din hjemmeside på de søgeord og søgesætninger som er vigtige for dig og for din branche.

For at holde øje med hvordan din side fungerer, er det vigtigt at kunne holde øje med dine brugeres færden på hjemmesiden. Vi kan derfor hjælpe med at opsætte et statistiksystem på websitet, og vi anbefaler altid at bruge Google Analytics.

Du kan også få hjælp til opsætning af affiliate marketing kampagner, som kan bruges til mange forskellige ting. Vil du gerne have større kendskab til din webshop, til dit brand eller til et specifikt produkt, er der én løsning. Vil du i højere grad have fokus på at sælge et eller flere produkter, men ikke få udbredt kendskabet til din butik, skal der vælges en anden løsning. Affiliate Marketing bør være en del af din strategi for online marketing.

Konsulenthuset Eventa arbejder med flere forskellige online markedføringsstrategier, og vi kan i fællesskab med dig finde frem til den rigtige løsning.

Skal vi hjælpe dig og din virksomhed med online marketing, så kontakt os på 70 256 512, info@eventa.dk
Online Marketing


Fra vores kontor i Aalborg har vi godt fat i mange virksomheder spredt over det meste af Nordjylland, men vi hjælper også virksomheder udenfor Nordjylland med at blive synlige online.