Webshop

Eventa webshoppen er en professionel og skalerbar løsning, som passer til alt fra små nyopstartede virksomheder til eksisterende virksomheder med store varelagre.

Med shoppen får du alle de muligheder for online handel som du har brug for i en traditionel webbutik, og samtidig får du adgang til mange specailudviklede funktioner til branchespecifikke webløsninger.

Skal vi fortælle dig, hvad vi kan tilbyde dig af webløsninger, kan du skrive til os på info@eventa.dk, ringe til os på 70 256 512 eller udfylde kontaktformularen til højre.

Webshop Design

Designet til webshoppen er udviklet efter brugervenlige principper, så kunderne nemt kan navigere rundt i shoppen, og finde frem til de varer som de ønsker at købe.

Webshoppens design er meget vigtigt, hvis man ønsker at opnå online succes som købmand. Det er lige så vigtigt som en fysisk butiks facade, samt indretning af butikken. Hvis man ikke får et godt førstehåndsindtryk af butikken, går man sjældent derind. Når man så er inde i butikken, kræver det, at man let kan komme rundt og nemt kan finde de varer, som man kigger efter, ellers finder man en anden butik.

Derfor skal dit design henvende sig til din målgruppe, så dine besøgende ikke forsvinder igen, uden de bliver konverteret til kunder. Bruger din målgruppe ofte smartphone og tablet til online handel, bør du derfor overveje om din webshop skal have et responsive webdesign, der automatisk tilpasser sig skærmstørrelsen

Webshop administration

Administrationen af webshoppen gør det nemt at holde styr på produkter, kunder, lager, ordrer og alt det andet der skal til for at din webshop bliver en succes.

Administrtionsmodulet er opbygget så det fremstår simpelt og brugervenligt, og dermed giver dig et hurtigt overblik samt en nem navigation.

Webshop funktioner

En web shop fra Eventa er fyldt med masser af funktioner, men for at skabe det bedst mulige overblik for dig som administrator af shoppen, kan funktionerne aktiveres og/eller deaktiveres, så der kun er de funktioner synlige som du har brug for i din webløsning.

Med en webshop fra Eventa har du mulighed for at benytte dig af forskellige betalingsgateways. Eventa webshoppen kan blandt andet kobles sammen med en betalingsgateway fra Curanet så du kan tage imod betalinger med danske og internationale kort, eller du kan bruge betalingsgatewayen fra ePay, som giver nogen ekstra muligheder for at modtage indbetalinger i webshoppen.

Med ePay betalingsgatewayen kan du også modtage indbetalinger via Nordeas og Danske banks netbankløsning, samt PayPall, Paii, ViaBill, Klarna og mange andre.

Du kan læse mere om nogle af webshoppens funktioner her.

Tiltræk flere kunder

En webshop kan være både god og pæn, men hvis ingen ved, at den eksisterer, eller der ikke er nogen, der kan finde frem til shoppen igennem søgemaskinerne, så er den ikke meget værd. Du skal derfor enten selv sætte dig ind i de muligheder, der er indenfor online marketing, eller også kan du lade os hjælpe dig.

Vi har stor erfaring med reklamer på Google og Facebook, søgemaskineoptimering, bannerreklamer på affiliatenetværk og alt hvad der ellers hører ind under markedsføring på internettet.

Hvis du køber reklameplads, opnår du en hurtig effekt, men også en effekt der fortsætter med at koste dig penge hvor gang din shop skal have en ny besøgende. Så længe at udgiften til indkøb af reklamer ikke overstiger indtægten fra den trafik som reklamerne skaffer, er det en god forretning. Vi kan hjælpe dig med at optimere og overvåge dine annoncer, så du får det optimale udbytte ud af dine reklamepenge.

Skal du virkelig have mange kunder i webbutikken, så skal du have din webshop søgemaskineoptimeret. Det er både koden inde bag ved, teksterne og alt det rundt om på internettet som kan have noget med dig og din webløsning at gøre. Søgemaskineoptimeringen (også kaldet SEO) er med til at få dine organiske søgninger længere frem i søgeresultaterne ved Google og de andre søgemaskiner. De organiske søgeresultater er de resultater der ikke koster dig noget, og dem der er mest værd at samle på i længden.

En webshop fra Eventa bliver leveret med den bagvedlæggende kode så optimal som muligt, og vi kan tilbyde at hjælpe dig med at få dine tekster og generelt indhold søgeoptimeret. Vi kan hjælpe med den interne linkstruktur, og kan desuden hjælpe med at opbygge det linknetværk, der skal til for at du kan opnå online succes med din webshop.

Kom i gang med en webshop

Skal du i gang med en webshop, så kontakt os på telefon 70 256 512 eller mail info@eventa.dk. Så tager vi en snak om hvad du har af krav til en internetbutik og hvad du ellers ønsker dig i forhold til din online forretning.

De bruger Eventa webshops


De bruger Eventa webløsninger De bruger Eventa webløsninger De bruger Eventa webløsninger