Vil du ikke gerne have den fulde oplevelse?
Vend din tablet, så bliver det ikke bedre!

Facebook Adventskalender app

Kun kr. 3.995,- ex. moms

Er det på Facebook, du ønsker at lave lidt markedsføring i forbindelse med julen, så har vi udviklet en Facebook-adventskalender-app til dig, hvor folk kan deltage og vinde præmier hver søndag i advent ved at svare på et spørgsmål og derefter tilmelde sig med navn og email.

Som virksomhed giver dette dig mulighed for f.eks. at øge kendskabsgraden til din virksomhed eller udvalgte produkter i form af spørgsmål omkring disse, hvor du samtidig kan lede brugerne ind på jeres website for at finde svaret.


Facebook Adventskalender

 

Alt vi skal bruge fra dig er 4 præmier samt 4 spørgsmål med svarmuligheder samt et stort baggrundsbillede - alt dette hjælper vi naturligvis også gerne med, hvis I ønsker det. Brugerne skal så svare på et spørgsmål hver søndag og tilmelde sig med navn og email for at deltage. 


Facebook Adventskalender spørgsmål

Online administration via Facebook

Når vi installere app´en i din Facebook, får du en ekstra menu i sidemenuen, hvor du selv kan administrere indholdet i kalenderen (spørgsmål, svar og præmier) samt udtrække vindere tilfældigt hver uge via et simpelt admin-modul. Her kan du samtidig også få et overblik over alle deltagere.


Facebook Adventskalender admin-modul