Vil du ikke gerne have den fulde oplevelse?
Vend din tablet, så bliver det ikke bedre!

Bag webbureauet eventa i aalborg

15 års erfaring

Webbureauet eventa er stiftet af Mads Monrad tilbage i 2001 med en drøm om at lave et simpelt og brugervenligt online CMS- samt shopsystem. Siden er systemet forbedret år efter år, så det i dag lever op til nutidens web-standarder. Eventa-systemet er kodet fra bunden, og det har derfor uanede muligheder for design, funktioner og integrationer med andre systemer.

I januar 2016 blev samarbejdspartner gennem mange år Kim Hougaard partner, projektleder og kreativ ansvarlig.

Medarbejdere

Mads Monrad

Partner & Kode General

Tlf. 21 60 48 23
mads@eventa.dk

Udover at være webbureauets stifter er Mads programmør med stort P og har mere end 15 års erfaring med IT og diverse programmeringssprog.

Har du et specielt online ønske, funktion eller integration kan Mads næsten altid udvikle det… Også selvom han muligvis tager sig til hovedet og ser meget bekymret ud, første gang du lufter din idé.

Mads mestre samtidig også alle områder indenfor søgeoptimering og har også selv drevet egne webshops, så kender alle processer og problematikker ved en webshop, også fra kundens side.

Sisse Schomburg Bach

Mediegrafikerelev

Tlf. 42 72 42 03
sisse@eventa.dk

Selvom ordet elev indgår i Sisses officielle titel, så er der intet uprofessionelt eller usikkerhed at spore i hendes arbejde, Sisse leverer altid et stykke arbejde af højeste kvalitet, på niveau med allerede færdiguddannede grafikere.

Sisse komplementerer sine grafiske evner med sit kamera, hun er nemlig også rigtig god til at tage billeder, hvilket flere af vores kunder nyder godt af.

Fordi der jo er elev i Sisses titel bliver hun meget nemt til moppe-offer, især fra Kasper som driller hende meget, men heldigvis kan Sisse klare det og hun er altid glad og smilende og god for en sjov bemærkning.

Kasper Legarth

Frontend Fanatiker

Tlf. 26 39 18 05
kasper@eventa.dk

Kasper er vores go to guy indenfor front-end. For Kasper er næsten ingen online opgave umulig, da han ser muligheder i selv de mest vanskelige krav. Han smider rundt med effekter og smarte løsninger, som det var noget han gjorde i søvne. Kasper finder altid et alternativ, så kunden er tilfreds.

Kasper har samtidig en fantastisk personlighed, som dagligt kommer til udtryk i grin på kontoret.

Jan Nielsen

Økonomikonsulent

Tlf. 40 86 23 44
jni@eventa.dk

Anja Markussen

Økonomikonsulent

ama@eventa.dk

Susanne Westergaard

Økonomikonsulent

swe@eventa.dk