Vil du ikke gerne have den fulde oplevelse?
Vend din tablet, så bliver det ikke bedre!

DESIGN OG ANIMATION

Udover diverse grafikelementer samt design til web laver vi også meget gerne opgaver indenfor grafisk design, såsom infografik, ikoner, komplekse oversigtskort, logo og generelle illustrationer, som har til formål at gøre diverse indhold mere forståeligt.

Endelig kan vi også sætte liv til og animation til diverse illustrationer, så fortællingen bliver endnu mere levende og forståelig. Men kig og klik dig lidt omkring på de forskellige nedenstående reference illustrationer, hvilket også kan give god inspiration til egne projekter.

UDVALGTE ILLUSTRATIONER

Brug musen for mere info om de enkelte projekter

ICM - illustration af maskot

Illustration af maskot til ICM

ICM producerer og forhandler alle mulige former for sikkerhedsudstyr og ønskede i første omgang illustreret en maskot. Samtidig tegnede vi 28 forskellige produkter/beklædningsdele, som de selv kunne klæde deres maskot med.

Se nogle af illustrationerne her

EN ILLUSTRATION

... SIGER MERE END 1000 ORD 
- SOM MAN SIGER...

Design af figurer til pudekampspil for JYSK

JYSK - figuerer til pudekampspil

Illustration og animation af 4 forskellige personer i diverse kamp- og forsvars-stillinger til et pudekampspil for JYSK.

Se figurene her

Gridmanager - illustrationer

Illustration af diverse figurer

Gridmanager var en virksomhed med et specialiseret produkt, som ofte kunne være svært at forklare. Vi udviklede derfor en masse forskellige figurer og elementer til brug i deres præsentationer såvel online som offline.

Se et udvalg af figurerne her

Superlouis - illustration af maskot til Louis Nielsen

Maskot til Louis Nielsen

Louis Nielsen havde allerede en udklædningsdragt til deres maskot Superlouis, men ønskede den også tegnet i en simpel stil, som kunne bruges i markedsføringen specielt overfor den yngre målgruppe.

Se dragt og illustration her

Figur illustrationer - Louis Nielsen

Sjove figurer til Louis Nielsen

Til intern brug i forbindelse med et intern seminar designede vi disse sjove figurer, hvor de mange forskellige typer af briller og personer blev præsenteret på en god måde.

Se flere af de sjove figurer her

MÅSKE EN MASKOT?

... Eller bare en sjov figur, 
som kan bringe et smil frem

Illlustration - Sorbisense

Avanceret vandmåling 

Sorbisense har udviklet et lille forholdsvist simpelt produkt, som kan måle forurening i vand over tid - En illustration samt en lille film hjalp med at forklare produktet og dets egenskaber.

Se en af illustrationerne her

Firmaparkering - illustration 8 figurer samt animationsfilm

Illustrationer og animationsfilm til firmaparkering.dk

Firmaparkering.dk var et nyt koncept i DK, og kunden ønskede at markedsføre det via nogle meget karikerede typer, vi alle kan genkende, som samtidig skabte en humørfyldt stemning.

Se de karikerede typer her

Proces
illustration

Er dit produkt eller ydelse svær at forstå,
kan en simpel illustration ofte hjælpe

Dansk Mink papir - Tatoos til børn

Sjove tatoos til børn

I forbindelse med en messe ønskede Mink Papir at få illustreret en række forskellige "børne"minke i forskellige legende situationer.

Se de sjove tatoveringer her 

Industri design - Dansk Mink Papir

Illustration af maskiner og industri

Dansk Mink papir havde brug for at visualisere forskellige processer vedr. håndtering af deres produkter, og vi designede derfor følgende illustrationer.

Se illustrationerne her

Illustration - Vattenfall

Sikkerheds- påklædingsfigur

I forbindelse med en sikkerhedstest for Vattenfall udviklede vi en figur, som brugeren kunne påklæde online i forhold til forskellige spørgsmål.

Se illustrationen her

Præsentation og illustration - Gridmanager

Interaktiv bygningsoversigt

Til brug for visualisering af Gridmanagers produkt illustrerede vi en virksomhedsbygning, som blev brugt i en animation, hvor man satte fokus på de forskellige områder Gridmanagers produkt kunne hjælpe kunden.

Se illustrationen af virksomhedsbygningen her

Kan vi hjælpe dig med at visualisere
dit produkt eller koncept?