Vil du ikke gerne have den fulde oplevelse?
Vend din tablet, så bliver det ikke bedre!

ONLINE BANNERE I ALLE FORMATER OG STØRRELSER

Fra Flash til HTML5 bannere

Vi har designet udviklet designet online bannere siden slutningen af 90´erne, og prøvet alt lige fra animeret GIF og Flash til nutidens HTML5-bannere, og har i dag udviklet mere end 1000 bannere gennem tiden. Langt de fleste animeret webbannere er i dag udviklet som animeret HTML5, da dette format kan ses både på PC, mac, tablets og mobiltelefoner.

Mobilbannere og Takeovers

I dag findes der et utal af informationer, man skal forholde sig til når man udvikler webbannere. Skal det f.eks. virke på en mobil? Størrelsen på banneret? Hvor mange kb. må banneret fylde og hvor mange gange må det loope? Endelig er der også muligheden for at lave et Takeover-banner, som fylder hele baggrunden på et given website. Vi har kendskab til alle muligheder, og hjælper gerne med både ideudvikling, indhold og selve produktionen af bannerene.


Udvalgte referencer af online bannerkampagner

SPIES Bannerkampagne
- Do it for mom

Design og programmering af 5 forskellige HTML5 animeret bannere for SPIES i forbindelse med deres landsdækkende kampagne "Do it for mom"

SPIES
HTML5 Animation
Se animeret HTML5 banner
Spies Webannere - Do it for mom kampagne

BOXIT - HTML5 bannere
- Flyttbox kampagne

Ideudvikling, design og programmering af 9 forskellige HTML5 animeret bannere for BOXIT i forbindelse med lancering af deres nye containerkoncept "FLYTTEBOX"

BOXIT
HTML5 Animation
Se animeret HTML5 banner
Boxit bannerkampagne HTML5

EUX og KTS bannere
Hvervekampagne

Opsætning og animation af ca. 25 animeret HTML5 bannere fordelt på forskellige uddannelser indenfor de tekniske fag. Ide og koncept er udviklet af reklamebureauet Sylvester Hvid (Kbh)

EUX/KTS
HTML5 Animation
HTML5 bannere KTS

Spies- webbannere
BALI kampagne mfl.

Produktion af over 75 animeret HTML5 bannere samt takeovers fordelt på 12 forskellige feriedestinationer for Spies.

SPIES
HTML5 Animation
HTML5 Webbanner kampagne Spies

Lyngbygaard Golf
3 animeret bannere

Ide, opsætning og animation af 3 webbannere, som havde til formål at rekvirere nye medlemmer til Lyngbygaard Golfklub. Bannerne kørte på Golf.dk og teetime.dk

Lyngbygaard Golf
HTML5 Animation
Se animeret HTML5 banner
Lyngbygaard Golf Webbannere

Har du brug for hjælp til
en HTML5 bannerkampagne?