Vil du ikke gerne have den fulde oplevelse?
Vend din tablet, så bliver det ikke bedre!

Hvad er en betalingsgateway?

En betalingsgateway benyttes til at kommunikere mellem webshoppen og NETS. Det er igennem betalingsgatewayen at kreditkortoplysningerne sendes krypteret.

Hvilke kreditkort og debetkort kan benyttes i webshoppen?

Det mest populære kort er stadig Dankortet. Mange danskere har dog et kombineret Dankort og Visa kort, men helt at fravælge Dankortet i en webshop, vil vi endnu ikke anbefale. Indgås der en indløsningsaftale med NETS alene, kan der kun modtages Dankort og VISA/Dankort betalinger i netshoppen.

Vil man også indgå en indløsningsaftale med Teller, kan man også begynder at modtage betalinger med udenlandske kreditkort og debetkort.

For at betalingsgatewayen kan håndtere det rene VISA kort og VISA elektron kræves en aftale med Teller. Det samme gør sig gældende for MasterCard som både udbyder et kreditkort og et debetkort. Kreditkortet hedder MasterCard og debetkortet hedder Maestro.

Vil man sælge til det asiatiske marked, er det vigtigt at få JCB og UnionPay kortene med i indløsningsaftalen, da disse kort er meget udbredt i Asien. Specielt gør det sig gældende for UnionPay at der købes for større beløb når dette kort benyttes til online handel.

Det er også muligt at tilbyde kunderne i webshoppen at benytte betalingskortet American Express, da betalingsgatewayen også understøtter dette. Indløsningsaftalen for at modtage betalinger med American Express laves også med Teller.