Vil du ikke gerne have den fulde oplevelse?
Vend din tablet, så bliver det ikke bedre!

Hvad koster en webshop?

Prisen på en webshop afhænger af flere forskellige faktorer, som alt i alt afhænger af hvor meget arbejde der skal bruges på webshoppen af både mennesker og maskiner.

En Standard netshop koster fra kr. 10.000,- i oprettelse og 995 kr./md. Standard webshoppen er en meget solid og fleksibel løsning der gør at man hurtigt kan komme online og sælge sine produkter. Webshoppen kører med et standard webdesign, som tilpasses i farver og med rigtig logo.

Webshoppen kan være klar til at importere eller oprette produkter samme dag som den bestilles, og med et sæt standard handelsbetingelser kan shoppen ganske kort tid efter være klar til ansøgning om indløsningsaftale ved NETS.

Skal der mere end standard til, har vi i webbureauet udviklet mange forskellige branchespecifikke moduler der hurtigt kan tilkobles webshoppen. Vi tilbyder også nye unikke og responsive webdesigns, der gør at webshoppen er med i superligaen.

En webshop der skal tilpasses specielle behov koster selvfølgeligt lidt mere end en standardløsning, så kig ind forbi vores webbureau i Aalborg eller ring/skriv til os på 70 256 512 eller info@eventa.dk