Vil du ikke gerne have den fulde oplevelse?
Vend din tablet, så bliver det ikke bedre!

Hvor kan jeg få hjælp til Google AdWords?

Eventa er dit Webbureau i Nordjylland, og vi hjælper meget gerne med alt inden for web.

Vi er Google AdWords Certificerede og kan hjælpe dig med opsætning af Google AdWords annoncer der skaber både trafik og omsætning.

Med opsætning af dine Google Annoncer er du godt i gang med online marketing, og du vil hurtigt kunne opnå succes med din webløsning.

De bedste reklamer findes på Google, og det gør de fordi det er Google der bliver brugt når man skal finde og købe nye produkter. Derfor er Google også et meget populært sted at annoncere.

Til annoncerne på Google skal man købe nogle søgeord. Disse søgeord er på auktion, hvor man byder ind med et beløb, og placeringen af reklamen på Google er afhængigt af hvor meget du er villig til at betale for søgeordet.

Det kan hurtigt blive dyrt hvis annoncer søgeord og hjemmeside ikke er sat rigtigt op i forhold til hinanden, og hvis man køber de forkerte søgeord.

Nogle søgeord er meget populære, men bliver af langt de fleste kun brugt i forbindelse med informationssøgning. Det er sjældent at disse ord giver et salg, og derfor kommer du hurtigt til at bruge store dele af dit budget, hvis du køber sådanne ord.

Det er derfor vigtigt at holde øje med sine Google AdWords, så man får brugt pengene på marketing der sælger masser af produkter fra din netshop.