Vil du ikke gerne have den fulde oplevelse?
Vend din tablet, så bliver det ikke bedre!

Hvad er et microsite?

Et microsite er en mindre hjemmeside som typisk omhandler et mindre begrænset område, som måske er et tidsbegrænset tilbud, information om et bestemt emne eller lignende.

Microsites kan bruges indenfor content marketing hvor der opbygges en masse relevant information om et specifikt emne. Det handler i høj grad om at få skrevet tekster af høj kvalitet så det er givende for de besøgende.

Får du opbygget det helt rigtige indhold på dit microsite kan du være heldig at dine konkurrenter begynder at linke til dit microsite og dermed tilfører værdi til den hjemmeside som du nu kan bruge i din online markedsføring.

Et eksempel på et microsite om et bestemt emne er denne lille side om skovservice, træfældning mm: http://www.mb-skovservice.dk/

Her kan du finde masser af indhold om hvordan man fælder træer, plejer træer samt information om stubfræsning og andre relaterede emner.

Hjemmesiden er opbygget i WordPress men den kunne også sagtens have været opbygget i eventa CMS, som er velegnet til alt fra disse små hjemmesider eller endnu mindre visitkort-hjemmesider og op til store webshops.