Vil du ikke gerne have den fulde oplevelse?
Vend din tablet, så bliver det ikke bedre!

Hvad er et one-page infosite?

Et one-page infosite er en hjemmeside som kun er en side. Altså ikke noget med en menu som man kender det fra de fleste almindelige hjemmesider.

Med et one-page infosite kan du beskrive et emne helt i dybden på bare en enkelt side. Det betyder at du allerede inden du går i gang med at skrive den informerende tekst til siden skal vide meget præcist hvordan tekstens struktur skal opbygges, for uden denne struktur bliver det hurtigt svært at læse teksten på hjemmesiden.

Brug gerne billeder og videoer til at understøtte den information som du skriver på informationshjemmesiden.

Af eksempler på one-page infosites kan nævnes en side som denne http://www.fliserne.dk som informerer om fliser, kvalitet, anvendelse og vedligeholdelse.

Det betyder at du bliver guidet igennem alt hvad du bør være opmærksom på inden du køber fliser, hvilke forskellige typer af fliser der findes med deres fordele og ulemper, hvordan du opbygger en belægning med fliserne og hvad du efterfølgende skal gøre for at holde dine fliser pæne, rene og fri for alger.

Sådan et one-page infosite kan bruges til netop at informere, men det kan også bruges til online marketing hvis det opsættes rigtigt.