Vil du ikke gerne have den fulde oplevelse?
Vend din tablet, så bliver det ikke bedre!

Kan Eventa Webshop sende ordrer direkte til lagerhotellet Prime Cargo?

Har din webshop mange varer, og ønsker du ikke selv at drive dit lager, pakke dine varer og sende pakkerne til dine kunder, kan du lave en aftale med lagerhotellet Prime Cargo som bliver dit lager.

Nu kommer alle dine varer til at være hos Prime Cargo og når der kommer en ordre i webshoppen skal de have at vide hvilke produkter der skal sendes og hvor de skal sendes hen.

Eventa Webshoppen kan integreres med Prime Cargo' systemer, og gør det muligt at ordrer automatisk bliver sendt videre til Prime Cargo, så med det samme at en kunde har afsluttet og betalt en ordre, får lagerhotellet besked om det, og de kan begynde at pakke produkterne og sende dem til kunden.

Der kan opsættes forskellige kriterier der gør at ordren ikke skal sendes automatisk til Prime Cargo. Det kan være hvis kunden har skrevet noget i kommentarfeltet. Der kan være kunder som stiller betingelser for købet i kommentarfeltet, og hvis du ikke kan efterleve de af kunden opstillede betingelser, vil det jo være lidt dumt at Prime Cargo allerede har pakket og sendt varerne til kunden.

Webshoppen modtager også data fra Prime Cargo, så når dine produkter ankommer til deres lagerhotel og bliver registreret i Prime Cargos system, bliver de også registreret i webshoppen. Dermed vil din lagerbeholdning i webshoppen være opdateret så snart produkterne registreres hos Prime Cargo.